26 januari 2018 | Dossier: Evenementen,

Interzoo 2018 op weg naar record aantal exposanten

In 2016 was de Interzoo met 1.800 exposanten en meer dan 39.000 bezoekers de grootste in de geschiedenis. Volgens beursorganisator WZF  gaat de editie van 2018 dat record echter verbreken. Ruim een half jaar van tevoren heeft de beurs al meer exposanten geboekt als twee jaar geleden op hetzelfde tijdstip. De organisatie verwacht dat er in totaal meer dan 1.800 exposanten zullen deelnemen tijdens de Interzoo die van 8 t/m 11 mei 2018 plaatsvindt.

Interzoo

Het internationale karakter zal ook in de komende editie van Interzoo weer duidelijk zichtbaar zijn. Bedrijven uit Engeland, Italië, Oostenrijk, Turkije en Nederland hebben zich al ingeschreven als exposant, maar ook zijn er exposanten uit Azië en Amerika, waaronder China, Brazilië en Canada.

Interzoo

Enquête 2016

Uit een enquête van 2016 blijkt dat 94% van de exposanten via Interzoo hun doelgroep bereiken en dat ze snel nieuwe contacten maken. Behalve noviteiten, zoals producten voor de paardensport, vijvers en IT systemen, zijn natuurlijk ook de traditionele producten voor honden, katten, kleine zoogdieren, vogels, aquaria en terraria volop aanwezig.

Interzoo

Ga voor meer informatie of voor het  bestellen van toegangskaarten naar de website van Interzoo.