22 september 2015

Is jouw bedrijf eigenlijk wel beschermd tegen cybercrime?

Gratis bedrijfsscan

Wist je dat naar schatting 1 op de 3 mkb-ondernemers op een of andere manier slachtoffer wordt van internetcriminaliteit? De AIVD noemt digitale spionage en cybercriminaliteit zelfs de ‘grootste dreigingen voor overheid en bedrijfsleven’.

Laat je gratis hacken

Ook jouw onderneming kan een interessant doelwit zijn voor criminelen, maar hoe weet je nu of je je bedrijf voldoende is beveiligd en of er geen digitale deuren openstaan? Simpel: meld je aan voor een gratis ethische hack. Als onderdeel van de campagne Veilig zakelijk internetten krijg je de mogelijkheid om gratis de veiligheid van je digitale werkomgeving te laten analyseren. Daarna ontvang je niet alleen een uitgebreide rapportage, maar uiteraard ook advies hoe je je digitale poorten kunt sluiten.

Meer informatie en aanmelden

Promotieteam

Vanaf volgende maand trekt een speciale campagnebus met promotieteam het land in. Op verschillende plaatsen in het land gaan deskundigen met ondernemers/ondernemersverenigingen en lokale bestuurders in gesprek over betere beveiliging van bedrijven tegen cybercriminaliteit.