24 maart 2021 | Dossier: Ledennieuws,

Jolanda van der Basch wint Woman of Influence Award in VS

Het Amerikaanse Pet Age Magazine heeft Jolanda van der Basch, oprichter van Van der Basch Trading en mede-eigenaar van het Amerikaanse bedrijf Only An Ocean, uitgeroepen tot ‘Woman of Influence 2021’. Ze is daarmee ook meteen de eerste Europese vrouw die deze award wint.

Jolanda van der Basch - Woman of Influence 2021

Pet Age is een van de meest invloedrijke B2B-uitgevers in de huisdierenbranche in Amerika. Sinds 2015 nomineert Pet Age Magazine vrouwen die een aantoonbare invloed hebben op de dierenbranche in de VS tot ‘Women of Influence’. Vrouwen die in aanmerking willen komen voor deze award moeten een goede reputatie hebben op basis van ervaring, integriteit en leiderschap, en daarnaast beschikken over een bewezen staat van dienst en een positieve bijdrage hebben geleverd aan de dierenbranche in zijn geheel.

Voetsporen

Jolanda van der Basch heeft sinds 2008 haar voetsporen binnen de dierenbranche verdiend door het importeren van onderscheidende Amerikaanse merken en producten op de Europese markt. Al meer dan 10 jaar is zij een bekend gezicht op beurzen in Amerika en staat zij bekend om haar verbindende rol bij het bij elkaar brengen van partijen.

In 2019 richtte Van der Basch samen met Cheryl Pedersen en Arnie Freilich het inmiddels succesvolle Only An Ocean LLC op in Charleston, South Carolina. Only An Ocean heeft als doel onderscheidende merken en producten te introduceren op de Amerikaanse markt. Mede hierdoor werd zij door Pet Age Magazine gespot voor deze award.