10 mei 2013

Gratis promotiematerialen voor de Chipmaand

Dibevo geeft aandacht aan chippen van honden en katten tijdens Juni Chipmaand.Chippen en registreren van een hond is verplicht. Voor katten is dit nog niet verplicht, maar wel raadzaam. Daarom organiseert het LICG in juni de Chipmaand.

Organiseer een actie

Om Juni Chipmaand onder de aandacht te brengen bij uw klanten adviseert het LICG om een actie te organiseren. Hiervoor stellen zij speciale banners en een voorbeeld van een persbericht beschikbaar die u kunt gebruiken. Meld uw actie ook aan op de website van het LICG. Zij plaatsen uw actie door op de speciale website www.chipjedier.nl.

Promotiematerialen

Dit jaar ontvangen dierenspeciaalzaken de folders en posters niet automatisch. Deze zijn wel aan te vragen op de professionals-website van het LICG of via een bestelformulier. Voor hondeneigenaren zijn de folders over de ‘Verplichte chip hond’ te bestellen. Voor katteneigenaren zijn de posters en folders ‘Chip je dier’ beschikbaar.

En er is meer. Dierenspeciaalzaken kunnen vanaf 13 mei gratis 50 puppykalenders of 50 kittenkalenders bestellen. Een leuk weggevertje voor uw klanten met een pup of kitten. U betaalt alleen de verzendkosten. De actie geldt tijdens de Chipmaand 2013 en op = op.