16 maart 2016 | Dossier: Kennisdagen

Kennismiddag ‘Voedingsadvies voor katten’

Kattenvoeding - problemen en oplossingen

De juiste voeding. Het is een zoektocht die in de laatste jaren weer erg veel aandacht krijgt. Niet alleen bij de hond, maar zeker ook bij de kat. Katteneigenaren doen gewoon mee aan ontwikkelingen als vers vlees en rauw voeren. Prooidieren zijn niet aan te slepen. Maar ook voor de kattenbaas die het gewoon bij brokjes en blik houdt is er steeds meer aandacht.

Tijdens de kennismiddag ‘Voedingsadvies voor katten’ bespreekt Dibevo-dierenarts Stijn Peters welke beperkingen het lichaam van de kat heeft als het aankomt op voeding. Ook vertelt hij hoe je voeding kunt inzetten om de algehele gezondheid van een kat te verbeteren. Daarnaast is er aandacht voor medische voeding, want die is allang niet meer voorbehouden aan de dierenarts.

We willen tijdens deze kenismiddag volop ruimte geven aan specifieke voedingsvragen van deelnemers. Heb je een vraag die zeker aan bod moet komen? Plaats die dan bij je aanmelding in het formulier.

Voor wie?

Eigenaren van – en medewerkers werkzaam in – dierenspeciaalzaken, dierenpensions, trimsalons, hondenuitlaatservices en tuincentra met een dierenafdeling.

Datum en locatie

Woensdag 20 april in Van der Valk Hotel Harderwijk
Dinsdag 10 mei in Van der Valk Hotel Nieuwerkerk a/d IJssel

Programma

13.00 uur   Ontvangst met koffie & thee
13.30 uur   Start kennismiddag
17.00 uur   Afsluiting