28 oktober 2019 | Dossier: Evenementen, Ledenvoordeel,

Kom lekker eten en bijpraten op de Dibevo ALV/ledenbijeenkomst

Lid van Dibevo? Dan nodigen we je graag uit voor de jaarlijkse ALV/ledenbijeenkomst op maandag 25 november 2019. De bijeenkomst ziet er iets anders uit dan vorige jaren. We hebben gemerkt, gehoord en begrepen dat leden vooral het informele gedeelte waarderen: gewoon even met elkaar bijpraten onder het genot van een hapje en drankje.

ALV Dibevo 2019

En ja, we weten het: soms is het lastig om op onbekenden af te stappen en een praatje te beginnen, helemaal als je niet weet of iemand een leverancier is, een dierenpension runt of een winkel heeft. Daarom ontvangen alle aanwezigen op de ledenbijeenkomst een naambadge met daarop de kleur van zijn/haar ledencategorie. Heb je bijvoorbeeld een winkel? Dan herken je je collega-retailers aan de rode naambadge. Handig toch?

Heerlijk dinerbuffet

In de zaal tref je dit keer geen rijen met stoelen aan, maar ronde tafels. Schuif lekker aan bij een tafel met mensen die je wel of beter nog: juist niet kent. Je hoeft niet te broeden op een openingszin: op alle tafels staan gespreksstarters met leuke vragen die zeker voor het nodige amusement zullen zorgen! ;-) Kortom: het wordt een leuke en gezellige (voor)avond waarbij je gratis gebruik kunt maken van een heerlijk dinerbuffet, drankjes en koffie/thee.

Programma

Vanaf 17.30 uur Ontvangst met een drankje
18.30 uur Aanvang van het dinerbuffet
19.30 uur Aansluitend aan het diner koffie/thee
20.00 uur Algemene Ledenvergadering en huldiging jubilarissen
Ca. 21.00 uur Einde van het programma

Locatie

Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort
Philipsstraat 18
3833 LC Leusden