17 oktober 2012

Informatie en inspiratie op de Dibevo-ledenbijeenkomst

Algemene ledenvergadering Dibevo 2012

Het hoofdbestuur van Dibevo nodigt u graag uit voor het bijwonen van de jaarlijkse ledenbijeenkomst op maandag 12 november 2012 in het NBC te Nieuwegein. De leden­bijeenkomst valt uiteen in drie delen: de vergaderingen van de verschillende leden­secties, de algemene ledenvergadering en een inspiratiesessie.

Programma

13.30 uur Ontvangst met koffie & thee
14.00 uur Vergaderingen sectie leveranciers, detaillisten en verzorgers
15.15 uur Pauze
15.30 uur Algemene ledenvergadering
16.30 uur Inspiratiesessie door Erwin Oskam
17.30 – 18.00 Informeel samenzijn

Sectievergaderingen

In de gecombineerde sectievergadering detaillisten/verzorgers gaan we het over uw klanten hebben. Hebt u loyale klanten? Gunnen zij u ‘de handel’? Of komen zij bij u omdat u bijvoorbeeld dichtbij zit, omdat het zo lekker makkelijk is? En wat doet u om klanten te krijgen en te houden? Joost de Bruijn van Juist Joost Consultancy & Training werpt een blik op gunning, loyaliteit en verkoop binnen dierenspeciaalzaak en dierenpension.

In de bijeenkomst van de sectie leveranciers geeft adjunct-secretaris dr. Alex Ploeg een presentatie over de (veranderende) wet- en regelgeving rondom levende dieren en planten. Een essentieel onderwerp; de volledige branche is immers hiervan afhankelijk.

Ledenvergadering

Vervolgens vindt de algemene ledenvergadering plaats. Daarbij komen de volgende agendapunten aan bod:

  • vaststelling van het verslag van de algemene ledenvergadering van 2011;
  • financiën en toelichting;
  • jaarrede door de voorzitter;
  • huldiging jubilerende leden.

Inspiratiesessie

In de jaarlijkse inspiratiesessie laat Erwin Oskam van reclamebureau Waal aan de Maas u in de schoenen van een ander stappen. Zeker in uw vak is niets belangrijker dan begrijpen hoe anderen denken: logisch, sociaal, creatief of praktisch.

Sommige mensen zijn gelukkiger in hun werk dan anderen. Omdat de werkzaamheden die ze uitvoeren beter aansluiten op de natuurlijke voorkeur van hun hersenen. Elk teamlid doet waar-ie goed in is; een functie die past bij z’n eigen favoriete denkstijl.

Oskam laat u ontdekken wat uw favoriete denkstijl is. En vertelt daarbij ook nog wat dat betekent voor u zelf en voor anderen.

Aanmelden

Aanmelden voor de ledenbijeenkomst is mogelijk tot uiterlijk 2 november. Na aanmelding krijgt u de vergaderstukken toegestuurd.

Direct aanmelden