27 oktober 2016 | Dossier: Evenementen,

Lekker snacken bij Holland Diervoeders

Vogels en honden kunnen lekker snacken bij Holland diervoeders. Tijdens de Dibevo-vakdagen brengt het bedrijf de Puik Vogelsnacks en de Voskes hondensnack onder de aandacht.

Puik vogelsnacksPuik Vogelsnacks

Na de introductie van de Puik konijnen- en knaagdiersnacks lanceert Puik het vernieuwde assortiment vogelsnacks, de lekkerste beloningen voor siervogels. Het compacte assortiment bestaat uit verzorgingssnacks en snacks om te verwennen. Het is een variatie op de dagelijkse voeding, een goede aanvulling op het Puik assortiment én stimulans op de winkelvloer. Puik maakt snacks weer aantrekkelijk. Voor je klant, winkel én omzet. 

Voskes dog snackVoskes: the dog snack brand

Voskes heeft het volledige assortiment hondensnacks voorzien van een nieuw eigentijds ontwerp. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de kernwaarden van Voskes: betaalbaar, lekker, verantwoord en high visibility. Voskes biedt een ruim assortiment hondensnacks. Het assortiment bevat vier productgroepen. Met snacks voor belonen, verwennen, verzorgen en activatie kan Voskes het gehele assortiment snacks invullen. Daarnaast dragen de speciale acties van Voskes bij aan een verhoogd winkelbezoek en rendement.

Holland Diervoeders is tijdens de Dibevo-vakdagen te vinden op stands 51-54.

Bestel nu je toegangskaarten    Ik wil eerst nog wat meer info