26 april 2018 | Dossier: Ledennieuws,

Leusden is een Dierspecialistwinkel rijker

Dierspecialist Manon Beijer opent dierenspeciaalzaak in LeusdenDierspecialist Manon Beijer opent de deuren van haar nieuwe winkel in Leusden.

De 27-jarige ondernemer Manon Beijer is geen vreemde in de huisdierenbranche. Zo heeft zij dierverzorging en diermanagement gestudeerd, is kynologisch instructeur en gediplomeerd hondentrimster. Haar hondentrimsalon in Hoogland verhuist dan ook mee naar de nieuwe Dierspecialistwinkel in Leusden. Manon Beijer komt uit een ondernemersgezin en heeft al de nodige ervaring in de detailhandel. In de nieuwe winkel zullen klanten regelmatig begroet worden door keeshond Roxie. Daarnaast heeft de onderneemster nog twee herders, een kat, kippen en alpaca’s. Daarmee is Dierspecialist Manon Beijer dé dierenspeciaalzaak die staat voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren.

De compleet nieuwe winkel van 219 m²  biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten. Ook is er de mogelijkheid om duizenden artikelen online te bestellen. Naast het uitgebreide assortiment vind je in de winkel een bakkerij, slagerij, trimsalon én doggywash. Verder kunnen klanten punten sparen bij iedere aankoop. Deze punten zijn weer in te wisselen voor korting.

Manon heeft er naar eigen zeggen heel veel zin in en kijkt er onwijs naar uit.


Ben je lid van Dibevo en heb je ook nieuws of een nieuwtje te melden (verhuizing, open dag, jubileum, leuke activiteit, enz.)? Stuur dan je nieuws plus mooie foto’s naar redactie@dibevo.nl.