1 februari 2016

Meer klanten naar je winkel trekken?

Retail Academie

12 weken waarin je alles leert wat je als zelfstandige winkelier moet weten om meer klanten naar je winkel te trekken en meer te verkopen aan je klanten. Klinkt dat goed? Dan is de Retail Academie van Kooplust echt een programma voor jou. De inschrijving is nu geopend.

Inschrijven voor de Retail Academie betekent toegang tot 5 modules, 11 bonuslessen, meer dan 15 uur aan videolessen, werkboeken en handige checklijsten, toegang tot Vraag & Antwoordsessies… en nog veel meer.

Programma Retail Academie

Tijdens het programma maak je stap voor stap:

  • Een winkelconcept waar je concurrenten jaloers op zijn.
  • Een offline marketingplan waarmee je meer klanten trekt.
  • Een online marketingplan waarmee je die nieuwe consument verleid tot een bezoekje aan je winkel.
  • Een succesvolle verkoopstrategie: meer omzet zonder opdringerig te zijn.
  • Een onweerstaanbare winkelvloer.

En dat omschrijft slechts een deel van het programma… Op deze pagina lees je alles over de Retail Academie en kun je jezelf inschrijven. Let op! Inschrijven voor dit programma kan slechts tot 29 februari aanstaande.

Testimonial

Maak kans op een studiebeurs

Samen met Kooplust geven wij één studiebeurs weg van het Premium-programma van de Retail Academie (ter waarde van € 1.497,–).

Zie jij zo’n studiebeurs wel zitten? Lees dan op de website van Retail Acedemie wat je moet doen om kans te maken. Wel even opletten, want je aanmelding moet vóór 14 februari aanstaande binnen zijn. En natuurlijk moet je wel iets speciaals doen om kans te maken… Check dus snel alle info!