10 december 2013 | Dossier:

Maatwerktraining Leidinggeven & motiveren

Motiveren en coachend leidinggeven

Wat maakt een bedrijf succesvol? Lastige vraag, maar iedere ondernemer zal het er over eens zijn dat personeel daar een enorme rol bij speelt. Nu kunt u vurig hopen dat uw medewerkers automatisch minstens zo goed zijn als u, maar zo werkt het natuurlijk niet. U zult uw personeel moeten motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Ja, dat zal best, zult u denken, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Precies. Daarom organiseert Dibevo in 2014 een speciale maatwerktraining die dieper ingaat op motiveren en coachend leidinggeven.

Inhoud van de training

In de training leert u hoe u uw stijl van leiderschap kunt aanpassen aan een specifiek persoon en specifieke situaties. Het gedrag en de behoeften van medewerkers komt aan de orde, u maakt kennis met een coachingsplan en u krijgt handvatten aangereikt om effectiever te delegeren en zaken uit handen te geven. De trainer gebruikt veel praktijkvoorbeelden en er is ruimte voor interactie en discussie.

Betere motivatie, meer tijd

Na afloop van de training bent u beter in staat om de persoonlijkheid en het gedrag van uw medewerkers te herkennen en daar op een goede manier op in te spelen. In plaats van een hier-en-nu-motivatie leert u hoe u uw personeel structureel kunt motiveren om zichzelf te blijven ontwikkelen en optimaal in te zetten. Ook leert u om te gaan met de verandering van uw eigen rol zodat u meer ruimte krijgt voor de dingen waar u nu niet aan toe komt.

De cursusleider

Uw cursusleider voor deze training is Eddy Nas van MKB Cursus & Training. Nas is een doorgewinterde trainer op het gebied van leidinggeven en motiveren, maar beschikt ook over de nodige praktijkervaring die hij heeft opgedaan bij diverse organisaties.

Voor wie?

Deze maatwerktraining is bestemd voor ondernemers en andere leidinggevenden die werkzaam zijn bij bedrijven in de Dibevo-branche.

Kosten

De kosten voor de maatwerktraining bedragen € 195,- per persoon (excl. btw).

Datum en locatie

Dinsdag 25 februari in Van der Valk Hotel Apeldoorn

Programma

09.00 uur Ontvangst met koffie & thee
09.30 uur Start training
12.30 uur Lunch
13.30 uur Vervolg van de training
16.30 uur Afsluiting

Update: Op dit moment is de maatwerktraining geheel volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.