18 januari 2024 | Dossier: Bedrijfsvoering,

Doe mee: Nationale Peiling Ondernemingsklimaat 2024

Jouw stem telt! Neem nu deel aan de jaarlijkse enquête van MKB-Nederland en VNO-NCW over het ondernemersklimaat. Dibevo maakt zich hard voor een goed ondernemersklimaat en vindt het daarom belangrijk dat de stem van de huisdierenbranche gehoord wordt.

Nationale Peiling Ondernemersklimaat

Het ondernemingsklimaat in Nederland is een veelbesproken onderwerp, waar Dibevo de nodige zorgen over heeft. Willen ondernemers nog wel investeren in dit land? Over die en andere vragen gaat de Nationale Peiling Ondernemingsklimaat die MKB-Nederland nu voor de tweede keer laat uitvoeren.

Het is belangrijk dat ook ondernemers in de huisdierenbranche aangeven hoe zij het Nederlandse ondernemingsklimaat beoordelen, in hoeverre dat klimaat van invloed is op (de toekomst van) het bedrijf en welke thema’s en (omgevings)factoren daarbij met name een rol spelen. Met de uitkomsten van de peiling krijgen we een goed beeld van de ontwikkeling van het ondernemingsklimaat in ons land. Bovendien kunnen we het resultaat van de peiling gebruiken voor onze lobby.

We zouden het daarom zeer op prijs stellen als je aan deze peiling deelneemt. Dat kan via de knop hieronder. Hartelijk dank alvast!

NAAR DE PEILING