22 oktober 2019 | Dossier: Ledennieuws,

En weer een Gazelle-prijs in de branche: Van der Poel Dier en Verblijf

“Ook wij hebben een FD Gazellenprijs gewonnen, voor het tweede jaar op rij!” schreef Anita van der Poel in een e-mail aan Dibevo. Na de FD Gazelle van Johnson Petfoods en Dierenvakantieboerderij ‘de Lofert’ mag deze vermelding uiteraard niet ontbreken! Van der Poel Dier en Verblijf uit Kruiningen is daarmee het derde Dibevo-lid dat tot een van de 770 snelstgroeiende bedrijven van Nederland behoort.

Het team van Van der Poel Dier en Verblijf

En omdat een bedrijf ‘never nooit’ kan groeien zonder toegewijde medewerkers, vroegen we Anita of ze nog een leuke foto had van het team dat Van der Poel Dier en Verblijf runt. Nee, een actuele foto had ze niet, maar een dag later viel er een reeks nagelnieuwe teamfoto’s in de Dibevo-brievenbus: “We hebben nog snel foto’s gemaakt!”

Van der Poel Dier en Verblijf

770 FD Gazellen 2019

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 16e keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Bij de feestelijke uitreiking maken we tevens de allersnelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).