18 november 2014 | Dossier:

Olijke Vriendjes in het AD over contract Staatsbosbeheer

Hondenuitlaatservice Olijke Vriendjes

Vorige week was er nogal wat ophef over het feit dat mensen die in Utrecht beroepsmatig groepen honden uitlaten, vanaf volgend voorjaar een overeenkomst moeten hebben met natuurbeheerders. Er lopen te vaak te grote groepen honden los door de Utrechtse bossen en daar hebben wandelaars, ruiters, fietsers en wild last van, zo is de redenering.

Contract met Staatsbosbeheer

Met ondersteuning van Dibevo werkt Sandra Swart van hondenuitlaatservice Olijke Vriendjes al bijna een jaar naar volle tevredenheid op contractbasis met Staatsbosbeheer en heeft ze een goed contact met haar vaste contactpersoon en boswachter Harm Blom. Reden genoeg voor een artikel in het AD. Daarbij kreeg Swart ook het verzoek of ze nog een paar honden bij elkaar kon krijgen voor een foto. Tuurlijk, geen probleem!

Weinig klachten

Sinds het afsluiten van de contracten krijgt boswachter Blom nog maar weinig klachten over ‘zijn’ Alblasserbos, zo staat in het artikel. In het Alblasserbos zijn met 4 hondenuitlaatservices contracten afgesloten die elk met niet meer dan 12 honden tegelijk in het gebied mogen komen.

HUS Olijke Vriendjes in het AD