19 januari 2015 | Dossier:

Oproep: wat wil je leren op de Dibevo-kennisdagen?

Heb jij suggesties voor onderwerpen op de Dibevo-kennisdagen?

Dibevo is op dit moment bezig met het verzamelen van mogelijke onderwerpen voor de Dibevo-themabijeenkomsten, -workshops en -trainingen in 2015. De afgelopen jaren hebben we een flinke reeks onderwerpen behandeld: van visziekten tot voedselallergie en van ‘ondernemen met een webwinkel’ tot financiële basiskennis. Daarbij leunden we vaak op tips en suggesties van leden.

Onderwerpen voor de kennisdagen

Om ons aanbod nog preciezer af te stemmen, zouden we eigenlijk van alle leden willen weten welke onderwerpen zij graag besproken willen hebben op een Dibevo-kennisdag. We staan open voor alle tips, meningen en suggesties. Wil je bijvoorbeeld meer weten over vogels of klantenbinding? Of zie je juist meer in een themabijeenkomst over geneesmiddelen of een workshop over zakelijk gebruik van Facebook? Maakt niet uit: alle ideeën zijn welkom.

Grijp dus deze gelegenheid om jouw favoriete onderwerp op de kennisagenda te zetten. Daarbij is het goed om te weten dat het bezoeken van een Dibevo-kennisdag gratis is. Laat dus van je horen!

Van scholingsdag naar kennisdag

Misschien heb je al gemerkt dat we het woord ‘scholingsdag’ niet meer in de mond nemen. Die term bleek soms namelijk voor verwarring te zorgen. Daarom stappen we over naar een duidelijke overkoepelende naam: Dibevo-kennisdagen.

Een kennisdag kan van alles zijn: een workshop, lezing, training, themabijeenkomst of praktijkles. De overeenkomst is dat ze nooit langer dan een dagdeel duren. Daarmee neemt een kennisdag minder van je kostbare tijd in beslag dan een scholingsdag en kunnen we nét iets langer op een onderwerp ingaan.