27 mei 2019 | Dossier: Ledennieuws

Oud-Hollandse kaasblokjes en sjoelbakken bij Het Molentje

Op 25 mei vond bij Dierenspeciaalzaak Het Molentje een drukbezochte open dag plaats. Aanleiding voor dit evenement was het vijfjarig bestaan van Dierenspecialisten Overbetuwe. Dat is een samenwerkingsverband tussen Dierenspeciaalzaak Het Molentje, de daarnaast gelegen Dierenartsenpraktijk De Klomp en de daar weer naastgelegen Hondentrimsalons Lupien en Irene.

Open dag bij Dierenspeciaalzaak ’t Molentje

“Samenwerken is leuk en gemakkelijk, en als je een open dag organiseert kun je het groot aanpakken”, lacht Henrika Quik van Dierenspeciaalzaak Het Molentje. “Ik denk dat wij zo’n 350 gasten hebben ontvangen. Hartstikke mooi natuurlijk. Het weer werkte mee en de reacties van de mensen waren echt heel leuk.

Foodtruck en nepoperatie

We hadden best veel activiteiten die buiten plaatsvonden. Zo was er een foodtruck van Beeztees en demonstraties van de hondenschool. Bij de dierenarts was een speurtocht door de hele praktijk waarbij bezoekers konden meekijken bij een ‘nepoperatie’. In de trimsalon konden de mensen gratis een foto van hun dier laten maken.

In verband met de naam van onze winkel was het thema ‘Oud-Hollands’, we hadden hapjes met boterhamworst en augurk, kaasblokjes en een sjoelbak waarmee mensen kortingsbonnen konden winnen. Samen met de andere organiserende bedrijven kijken we terug op een mooie dag en ze zie je maar weer: samenwerking loont!”