26 november 2019 | Dossier: Ledennieuws

Paardenbrunch bij opening Pets Place Veldhoven

Een ‘All you can eat’-brunch voor paarden, ponyrijden voor kinderen en een westernshow. Dat en meer kunnen bezoekers verwachten op zaterdag 30 november tijdens de feestelijke opening van de verbouwde Pets Place XL aan de Eindhovensebaan 1 in Veldhoven.

Paardenbrunch

In de nieuwe vestiging zit Pets Place samen met tuinwinkel Boerenbond onder één dak; in totaal goed voor een winkeloppervlak van 1875 m2. Het interieur heeft een flinke metamorfose ondergaan. Peter Habets van Pets Place Veldhoven vertelt: “De winkel heeft een totale facelift gekregen en we hebben nieuwe aquaria en een knaagdierenhuis waar veel rekening wordt gehouden met de natuurlijke behoeftes van de dieren.”

Met je paard naar de winkel

Bezoekers mogen samen met hun paard naar de winkel komen, waar de dieren kunnen smikkelen van hooi, appels en andere paardensnacks. Na de paardenbrunch en de prijsuitreiking van een kleurwedstrijd treedt Westernriding Veldhoven op met een westernshow. Daarnaast kunnen kinderen met of zonder beperking onder begeleiding van Stichting Stalvrienden in de middag ponyrijden.