28 september 2021 | Dossier: Evenementen, Advertorial,

Pet-Joy Products: luxe en lifestyle voor honden

A D V E R T E N T I E
Gelukkig, we mogen weer! Pet-Joy heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een complete merkrestyling en een uitbreiding van het assortiment. Pet-Joy wordt daarmee van een leverancier van enkel hondenkussens tot een leverancier van hoogwaardige producten waarmee huisdierbezitters met dezelfde luxe en lifestyle voor hun dier kunnen zorgen als waarmee ze voor zichzelf zorgen. 

Pet Joy

De DoggyBaggs ken je uiteraard al. Maar ken je ook de producten van DoggyBrush, DoggyFresh en DoggyCare? Mochten deze namen voor jou nieuw zijn: DoggyCare biedt een volledig assortiment natuurlijke verzorgingsproducten met probiotica, onder DoggyFresh bieden we shampoos en conditioners aan afgestemd op de verschillende huid- en haartypen van honden, en onder DoggyBrush lanceren we een prachtige, duurzame lijn van bamboe borstels en nageltangen voor alle hondenrassen. 

We laten je onze producten graag zien op onze stands. Je kunt daar de producten bekijken, ruiken en aanraken, en met ons onder het genot van een hapje en drankje de mogelijkheden bespreken voor je winkel.   

Bezoek de nummer 1 stand van de Dibevo-Vakbeurs, Pet-Joy Products vindt u daarom op standnummer 1!! Maar ook op 6, 26, 30, 34, 42 en 50. Graag tot ziens op 10 en 11 oktober.