30 september 2020 | Dossier: Ledennieuws,

Verbouwde Pets Place in Steenwijk heropend

Na 3 weken verbouwen en de betrekking van een tweede pand aan de achterzijde heeft Pets Place Steenwijk alle reden voor een feestje. Op donderdag 1 oktober viert de Pets Place-vestiging  de heropening met een speelparadijs voor honden.

Manager Peter Menzo met zijn nieuwe kracht Tamara Klomp
Manager Peter Menzo met zijn nieuwe kracht Tamara Klomp

“We waren nooit echt gesloten, maar in de afgelopen tijd is er flink verbouwd, aldus Peter Menzo, bedrijfsleider van Pets Place Steenwijk. “Veel mensen kwamen uit nieuwsgierigheid binnenkijken wat er aan de hand was. Nu is de twee keer zo grote nieuwe winkel in zijn volle glorie te bewonderen.”

Twee ingangen

De nieuwe winkel telt 400 vierkante meter. “Na twaalf jaar op deze locatie waren we uit ons jasje gegroeid”, vertelt Menzo. “Toen het pand achter ons leeg kwam te staan, konden we uitbreiden waardoor nu ook het winkelend publiek op de Oosterstraat ons kan bereiken. De winkel heeft een echte opfrisbeurt gekregen en is nu overzichtelijker en ruimtelijker. En met twee ingangen zijn we nu nóg beter bereikbaar.

Pets Place Steenwijk

Een grotere winkel betekent voor de dierenzaak ook een uitbreiding van het personeel. “Na al die jaren in mijn eentje te hebben gedraaid, krijg ik vanaf nu ondersteuning van twee parttimers.”

Programma donderdag 1 oktober

Bezoekers kunnen op 1 oktober samen met hun hond tussen 9.00 en 20.00 uur naar de winkel komen, waar ze hun trouwe viervoeter kunnen belonen met een proeverij van natuurlijk hondenvoer. Ook kunnen de pootjes van de vloer in een heuse hondenballenbak. Voor kinderen is er een kleurwedstrijd en ze kunnen tussen 11.00 en 16.00 uur een kijkje nemen in een dierenambulance.