28 november 2019 | Dossier: Ledennieuws

Pets Place neemt dierspecialist Haspels over

Pets Place neemt de vijf winkels van Dierspecialist Haspels in Midden-Nederland over van oprichters Ton en Peter Haspels. De twee speciaalzaken in Utrecht en de winkels in Nieuwegein, IJsselstein en Houten worden vanaf het eerste kwartaal van 2020 onderdeel van Pets Place. Daarmee komt het aantal winkels van Pets Place in Nederland op 180.

Pets Place neemt dierspecialist Haspels over

Ard Malenstein, CEO van IJsvogel Retail waartoe Pets Place behoort. “Ton en Peter Haspels hebben prachtige winkels neergezet, met uitstekend personeel.”

Alle personeel in dienst bij Pets Place

“Ruim veertien jaar geleden is het bedrijf Dierspecialist Haspels door Ton opgericht. Dit is een mooie afsluiting. Hierna zal hij met pensioen gaan. Dat het team behouden blijft, is een prachtige en succesvolle ontwikkeling wat ons betreft”, aldus Peter Haspels. “Wij kijken met veel plezier terug op onze ondernemerstijd. Ik ga mij hierna concentreren op nieuwe uitdagingen en kansen binnen de sector.”

De winkels in Utrecht (winkelcentrum Terwijde en winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum) gaan vanaf 3 februari verder als Pets Place, de winkel in Houten op 17 februari, de winkel in Nieuwegein per 2 maart en de winkel in IJsselstein op 16 maart. Al het personeel treedt in dienst van Pets Place.