27 september 2022 | Dossier: Ledennieuws,

Pets Place opent grootste Nederlandse vestiging in Deventer

Pets Place heeft in Deventer zijn grootste vestiging tot nu toe geopend. Dier- en tuinliefhebbers hebben maar liefst 3.000 vierkante meter aan winkelruimte tot hun beschikking, inclusief het luxe-assortiment in de Pets Place Boutique. Het nieuwe pand is bovendien duurzaam gebouwd.

“Duurzaamheid speelde een belangrijke rol bij de bouw van de winkel”, zegt Bart Scheffer, operationeel directeur van Pets Place. “Er komen onder meer 300 zonnepanelen op het dak te liggen, in de winkel hangen led-lampen en we maken gebruik van warmtepompen. Dit past helemaal in ons actieve duurzaamheidsbeleid.”

Opening

De nieuwe winkel in Deventer opende de deuren op woensdag 14 september. Op zaterdag 17 en zondag 18 september werd de opening feestelijk gevierd. “Er stond afgelopen weekend onder andere een ballenbak voor honden in de winkel”, zegt vestigingsmanager Kim Zwiers. “Tussen de ballen zaten snacks verstopt voor de honden. Verder konden honden meedoen aan een koekhapwedstrijd. We organiseerden ook nog een proeverij voor honden en een professionele fotograaf kwam foto’s maken van de huisdieren, die de baasjes mee naar huis mochten nemen.”