2 maart 2022 | Dossier: Ledennieuws,

Pets Place opent grootste Nederlandse vestiging in Venlo

Pets Place heeft begin maart zijn grootste vestiging in Nederland geopend. De nieuwe winkel in Venlo is 2.500 m2 groot en richt zich zowel op Nederlandse als Duitse huisdiereigenaren.

Pets Place Venlo

“Een groot deel van het assortiment dat online wordt aangeboden, is in deze winkel direct verkrijgbaar, vertelt Bedrijfsleider Mark van der Heijden: Zo hebben we twee keer zo veel hondensnacks als andere winkels, maar liefst 17 meter aan hondenriemen en zo kan ik nog even doorgaan.”

Luxe dierenboutique

Wat de vestiging in het noorden van Limburg verder bijzonder maakt is de opening van het nieuwe concept Pets Place Boutique. “Consumenten zoeken steeds vaker originele speeltjes en cadeaus voor bijvoorbeeld hun hond of kat. Die vind je in onze Boutique”, vertelt Van der Heijden. Baasjes kunnen bij dit gedeelte van Pets Place terecht voor luxe artikelen, zoals verzorgende shampoos, riempjes en poetsdoekjes met prettige geurtjes. 

Vol vertrouwen

Bedrijfsleider Van der Heijden gaat naar eigen zeggen ‘vol vertrouwen’ aan de slag met een team van 15 ervaren huisdierspecialisten, waaronder een aantal oud-medewerkers van de gesloten Pets Place Boerenbond-vestiging in Velden, een aantal ervaren specialisten en een voormalig kattencaféhouder.