30 juni 2017 | Dossier: Ledennieuws,

Pets&Co Zanting Deventer heropend

Na een intensieve verbouwing is dierenspeciaalzaak Pets&Co Zanting in Deventer feestelijk heropend. De geheel vernieuwde winkel is groter (300 m2) en moderner ingericht, en voorzien van een nieuwe aquariumafdeling en nieuwe vogel- en knaagdierverblijven. Het volledige winkelcentrum Colmschate wordt op dit moment gerenoveerd en de winkel van de familie Zanting was – net als in 1989 – de eerste die werd geopend.

Het team van Pets&Co Zanting

Voor het ondernemerstrio Arjan, Miranda en zoon Stephan Zanting was 29 juni 2017 de belangrijkste dag sinds de opening van hun eerste dierenspeciaalzaak, nu 28 jaar geleden. In het destijds nieuwe winkelcentrum Colmschate startte Arjan met zijn vader een dierenspeciaalzaak, en op 29 juni herhaalde hij dat ‘kunstje’ weer, maar dan met zíjn zoon. En met zijn vrouw Miranda natuurlijk.

Dieren zijn de basis

De opening van de nieuwe winkel werd verricht door Dibevo-voorzitter Joost de Jongh. Hij prees de ondernemerszin van de familie en het verheugde hem om te zien dat de derde generatie al mee aan het roer staat van een prachtige dierenspeciaalzaak die helemaal gericht is op klantcontact. Daarnaast sprak hij zijn waardedering uit voor de keuze van het ondernemerstrio om ‘het dier’ breed te presenteren en in voorraad te hebben. De Jongh: “Dieren zijn de basis waar de sector om draait en jullie maken het woord díerenspeciaalzaak helemaal waar.”

Joost de Jongh opent Pets&Co Zanting

Na het verrichten van de openingshandeling (het doorknippen van een groot lint met een enorme schaar) nodigde hij alle gasten uit om de winkel met eigen ogen te bekijken. Onder deze gasten bevonden zich niet alleen een groot aantal vaste klanten, maar ook veel bekende namen uit de gezelschapsdierensector. De familie Zanting kan terugzien op een zeer geslaagde dag!