07 april 2016 | Dossier: Ledennieuws

Plezier in je werk: sleutel tot succes

In 1991 trouwden ondernemers Bart en Anita de Kinderen met elkaar én ook met hun bedrijf Dierenspeciaalzaak De Kinderen. Nu 25 jaar later geniet het echtpaar nog volop van elkaar én de winkel.

Dierenspeciaalzaak De Kinderen bestaat 25 jaar

Dierenspeciaalzaak De Kinderen bestaat 25 jaar. En dat pakken ze groots aan. Natuurlijk staat het dier centraal bij de dierenspeciaalzaak, maar zoals de naam al aangeeft: bij Dierenspeciaalzaak De Kinderen staan ook de kinderen, de toekomstige klanten, voorop. Daarom organiseren de ondernemers op 16 april een open dag van hun dierenspeciaalzaak. Bart de Kinderen: “Ons 25-jarig bestaan vieren we graag met onze klanten uit Geffen en omgeving.”

Wat was jullie hoogtepunt in jullie 25-jarig bestaan?

Bart de Kinderen: “Het hoogtepunt in ons 25-jarig bestaan, is toch wel de heropening geweest van onze winkel in 2009. De winkel heeft toen een grondige interne herinrichting gehad.”

Frietjes eten bij Dierenspeciaalzaak De Kinderen

In de uitnodiging staat dat er veel activiteiten zijn. Wat valt er allemaal te beleven?

“Voor de bezoekers is er van alles te beleven. Iedere klant krijgt een gratis frietje. Er is een paardenvoedingsspecialist met een actie. Ook is er een huisdierenfotograaf aanwezig die een gratis foto maakt van je huisdier, er is een dierenknuffelhoek, een springkussen, kinderen kunnen zich laten schminken. Verder kunnen bezoekers hun hond gratis laten behandelen met een vlooienmiddel en kunnen klanten hun knaagdier meebrengen voor een gezondheidscheck. En we hebben allerlei acties. Deze staan vermeld op onze website en op onze Facebookpagina.”

Het Team van dierenspeciaalzaak De Kinderen

Wat is jullie geheim om al zolang een bedrijf te runnen?

“Wij denken zelf dat wij ons bedrijf al zo lang runnen, omdat we er beide met plezier in werken. We hebben een breed assortiment aan producten en goede service naar onze klanten.”