18 april 2013 | Dossier:

Preventie: voorkomen is beter dan genezen

Preventie: het thema van de Week van het Huisdier

Veel problemen bij huisdieren zijn te voorkomen door vooruit te denken en goede, preventieve maatregelen te nemen. Dat is beter dan achteraf problemen te moeten oplossen: het is effectiever, beter voor de portemonnee en vooral veel beter voor de gezondheid en het welzijn van de verschillende huisdieren.

Week van het Huisdier

‘Preventie’ is daarom dit jaar het thema van de Week van het Huisdier. Deze keer vindt de week plaats van 18 tot en met 26 mei 2013. Tijdens deze week kunt u preventieve maatregelen, zoals juiste voeding of vaccineren, extra onder de aandacht van uw klanten brengen. Deze service kunt u met de aankondigingsposter en puzzelposters van het LICG versterken.

Puzzelposters voor uw klant

Tussen 25 april en 4 mei ontvangen deelnemers aan de Week van het Huisdier puzzelposters. Hierop staan uitdagende dierpuzzels, allerlei weetjes over preventie en goed zorgen voor het huisdier. Erg leuk voor uw klanten en natuurlijk uw toekomstige klant. Bent u geen deelnemer, maar wilt u wel de posters ontvangen? Dat kan. Print hiervoor het bestelformulier uit en stuur deze naar het LICG.

Het bestelformulier is ook te vinden op de professionals website van het LICG.

Bron: Week van het Huisdier