15 augustus 2018 | Dossier: Ledennieuws

Prins komt met Katten GeluksChallenge

Prins Petfoods heeft de ambitie om katten in Nederland nóg gelukkiger te maken. In samenwerking met kattengedragskundige Maggie Ruitenberg heeft het Prins CareTeam de Katten GeluksChallenge ontwikkeld. Elke katteneigenaar kan meedoen om zijn of haar kat de gelukkigste kat van Nederland te laten zijn.

Maggie Ruitenberg
 
Deelnemers worden door Maggie uitgedaagd om de eigen kat beter te leren kennen en dus beter aan de behoeften van het dier te kunnen voldoen. Een tevreden kat is tenslotte een gelukkige kat.
 
Elke week wordt een nieuwe challenge (Drankchallenge, Instinctchallenge, Intelligentiechallenge, Verwenchallenge en de Beautychallenge) verstuurd onder de deelnemers. Deze bestaat uit een video en indien nodig een stappenplan. Daarin helpt Maggie deelnemers de behoeften van hun eigen kat te ontdekken en geeft zij vernieuwende tips. Zo geeft ze een recept voor een koel kattensoepje dat katten stimuleert om te drinken en deelt ze bijzondere manieren om met het jachtinstinct van de kat om te gaan.

Certificaat en winnen

Alle katteneigenaren van Nederland kunnen meespelen en aan het eind van de vijf weken durende challenge krijgt elke deelnemer een Katten GeluksCertificaat én een cadeautje. Prins Petfoods roept een Katten GeluksChallenge Facebookgroep in het leven waarop alle deelnemers hun ervaringen, foto’s en video’s kunnen delen onder de hashtag #gelukschallenge. Zo ontstaat er een heuse kattengeluks-groep waarin de deelnemers ook elkaar weer inspireren.

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich aanmelden via prinspetfoods.nl/gelukschallenge. Om alle katteneigenaren op weg te helpen wordt van maandag 20 augustus tot en met zondag 2 september 2018 een Geluksbeker weggeven bij aankoop van bepaalde Prins-producten. Als cadeautje zit er een leuk fotoframe bij waar de deelnemers een mooie foto van hun kat in kunnen doen. Als zij deze delen met de hashtag #gelukschallenge maken ze ook nog kans op mooie prijzen.