26 maart 2019 | Dossier: Ledennieuws

Prins opent Lekker in je vel-café op Animal Event

Prins is vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei met een uitgebreid activiteitenprogramma aanwezig op Animal Event 2019, het grootste dierenfestival van Nederland in Hilvarenbeek. Nieuw dit jaar is het Prins Lekker in je vel-café, waar de bezoekers veel kennis kunnen opdoen over honden- en kattenwelzijn.

Prins Petfoods op Animal Event

Het Lekker in je vel-café is het domein van kattendeskundigen Maggie Ruitenberg en Adrienne van ’t Wout. Deze professional cat ladies nemen de bezoekers mee in de wereld van de kattentraining en vertellen hoe je ervoor kunt zorgen dat een kat echt lekker in zijn vel zit. Andere dierenexperts verzorgen in het café, dat is ondergebracht in een grote spiegeltent, onder andere workshops EHBO en hondenmassage.

Highlights

Naast het café zijn er het Prins Sport Stadion en de Prins workshoppistes, waar iedereen met zijn hond terecht kan voor demo’s, workshops en hondensport. Highlights uit het programma zijn onder meer optredens van politiehond Bumper, leren je hond zwerfafval te zoeken en op te ruimen met Enjoycleaningup en de workshops ‘Snuitgymnastiek’ en ‘Maak je hond hufterproof’ van creatief hondentrainer Judith Lissenberg.