28 juni 2022 | Dossier: Evenementen,

Prins Petfoods/Edupet hoofdsponsor Dibevo University

Dibevo University: je hoorde er misschien weinig over de laatste maanden, maar achter de schermen is hard gewerkt aan een programma met inspirerende keynote speakers en interessante lezingen. Een event als Dibevo University heeft sponsors en ambassadeurs nodig om te kunnen slagen. Daarom is Dibevo blij en trots te kunnen melden dat Prins Petfoods/Edupet zich heeft opgeworpen als hoofdsponsor van Dibevo University.

Edupet hoofdsponsor Dibevo University

“Dat juist Prins Petfoods hoofdsponsor is geworden, is natuurlijk geen toeval”, zegt Dibevo-voorzitter Gijs van den Assum. “Prins zet zich al jaren in voor een groter kennisniveau op de werkvloer, onder andere met de opleiding tot Prins Health Coach via cursuscentrum Edupet. Samen zijn we het erover eens dat kennis de sleutel is voor een toekomstbestendige huisdierenbranche. Ik ben oprecht blij met de extra inhoudelijke kracht die deze ondersteuning oplevert.”

Uitgelezen kans

Dit evenement biedt voor een beperkt aantal sponsoren en ambassadeurs een uitgelezen kans om zich te laten zien aan de sector. Dibevo is al in gesprek met een paar bedrijven over de status als sponsor en ambassadeur van Dibevo University. Mocht jij eventueel ook interesse hebben neem dan snel contact op met Janny Freriks voor meer informatie over de mogelijkheden.