03 juli 2018 | Dossier: Ledennieuws

Renske Natural Petfood viert 25 jarig bestaan

Op 30 juni vierde Renske Natural Petfood zijn 25 jarig bestaan met een feestelijke open dag. In 1993 startte Renske van den Berg de onderneming samen met haar man Jan, maar inmiddels is het een écht familiebedrijf geworden waarin haar drie kinderen ook een belangrijke rol in spelen. Dibevo-voorzitter Joost de Jongh was aanwezig bij de open dag en tekende het volgende op.

Jan van den Berg, Renske van den Berg en Joost de Jongh“Ooit heel klein begonnen vanuit de gedachte ‘wij kunnen het nóg beter’ is Renske Natural Petfood uitgegroeid tot een onderneming die niet meer uit de branche is weg te denken. De drive en passie van het begin zijn nog zichtbaar aanwezig in het bedrijf.

De naamgeefster (Renske van den Berg) is nog steeds de spil. Maar, let op: er is een Franse uitdrukking die luidt: ‘cherchez la femme’. Die betekent dat als je een succesvolle man ziet, vooral moet kijken naar de vrouw achter hem. Die is namelijk net zo belangrijk. Bij dit bedrijf is het precies andersom. Hier is het ‘cherchez l’homme’. Ofwel: kijk naar de man achter de vrouw. In dit geval Jan van den Berg, de man die zijn vrouw in alles steunde. En nu ook twee zoons en een dochter. Wat een geweldig familiebedrijf!”

Op de foto: Dibevo-voorzitter Joost de Jongh feliciteert het echtpaar Van den Berg.