12 juni 2018 | Dossier: Ledennieuws,

Renske Natuurlijke Diervoeding viert 25 jarig jubileum met open dag

Renske Natuurlijke Diervoeding bestaat 25 jaar en dat viert het bedrijf op 30 juni met een open dag waarbij ook tv-dierenarts Piet Hellemans en Ivo Putman (Robs Grote Tuinverbouwing) aanwezig zullen zijn.

Renske kreeg in 2014 twee nieuwe aandeelhouders: Eric van den Berg en Frank van Zutphen.

Foto: Renske kreeg in 2014 twee nieuwe aandeelhouders: Eric van den Berg (rechts) en Frank van Zutphen. Beide maken deel uit van het directieteam.

Geweldige beleving

Eric van den Berg vertelt: “In het kader van ons 25-jarig bestaan zetten we de deuren van ons bedrijf wagenwijd open. Alle honden- en kattenliefhebbers zijn welkom op deze bijzondere dag. We doen er namelijk alles aan om er een geweldige beleving van te maken. Daar draagt de komst van Ivo en Piet zeker aan bij. Natuurlijk ontbreekt ook Renske niet: zoals altijd kan iedereen met vragen bij haar terecht.”

Aziatische markt

De natuurlijke dierenvoeding van Renske is in bijna heel Europa verkrijgbaar. Daarnaast worden er langzaam ook stappen gezet op de Aziatische markt. Dat hadden Renske en haar man Jan 25 jaar geleden nooit kunnen bedenken. Ze wonnen alles wat er te winnen viel met de Golden Retrievers die ze fokten”, vertelt Eric, “maar de voeding vonden ze niet toereikend. Eiwitten, vetten en vetzuren zijn erg belangrijk, maar ontbraken in de producten die al op de markt waren. Mijn ouders vonden dat daar verandering in moest komen.”
 
De open dag vindt plaats op zaterdag 30 juni van 13.00 tot 18.00 uur. Eric van den Berg: “Het wordt ook gewoon simpelweg een feestje. Zonder de support van onze klanten hadden we dit jubileum niet kunnen vieren!”


Ben je lid van Dibevo en heb je ook nieuws of een nieuwtje te melden (verhuizing, open dag, jubileum, leuke activiteit, enz.)? Stuur dan je nieuws plus mooie foto’s naar redactie@dibevo.nl.