20 maart 2013 | Dossier:

Risicoscan blijft gratis voor Dibevo-leden

Scannen van risico's in uw bedrijf

Met ingang van dit jaar geldt er een provisieverbod op complexe verzekeringsproducten als hypotheken, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Financieel adviseurs ontvangen voor deze producten geen betaling meer via de verzekeringsmaatschappij. U betaalt nu dus zelf de kosten voor advies en onderhoud. Maar er is één uitzondering!

Wat betekent dat voor u?

Door deze veranderingen in de wet- en regelgeving zal ook Dibevo Risk advieskosten in rekening moeten brengen voor ‘complexe en impactvolle producten’. Maar we hebben besloten om een uitzondering te maken voor de Risicoscan die normaal gesproken € 500,- kost. Deze scan blijft dit jaar dus volledig gratis!

Het in kaart brengen van risico’s is niet alleen waardevol, maar ook essentieel voor een goede bedrijfscontinuïteit. Bovendien hebben veel Dibevo-leden dankzij de Risicoscan kunnen besparen op vaste kosten.

Wat is de Riscoscan?

Volgens Van Dale betekent risico: ‘gevaar van schade of verlies’. De afweging voor u als ondernemer is: wil ik een bepaald risico afdekken of zelf nemen? Vóór u daar antwoord op kunt geven, is het noodzakelijk om eerst duidelijk te krijgen wat uw risico’s zijn. En daarvoor is de Risicoscan van Dibevo Risk een uitstekend middel.

De Risicoscan kunt u zien als een checklist waarmee de adviseur van Dibevo Risk samen met u het bedrijf doorneemt. De scan maakt het heel inzichtelijk welke risico’s een bedreiging vormen zodat u die zaken gericht kunt aanpakken.

Als duidelijk is welke risico’s voor u niet aanvaardbaar zijn, gaan wij voor u op zoek naar oplossingen die passen bij uw situatie. Dibevo-leden bieden we een totaalpakket dat veel beter aansluit op de huisdierenbranche dan losse standaardproducten. Bovendien kunt u gebruikmaken van kortingsregelingen voor zaken als brandblusapparaten en beveiligingsinstallaties.

Risicoscan aanvragen

Heeft u nog geen Risicoscan laten uitvoeren? Doe dat dan alsnog! Bel vandaag nog met Dibevo Risk op (030) 284 86 19 of mail naar risk@dibevo.nl