28 februari 2017 | Dossier: Ledennieuws

Ruiter & Dier Zeeman opent Megastore

Faunaland Zeeman heet voortaan Ruiter & Dier Zeeman, dé megastore voor huisdier en ruitersport. Op 2, 3 en 4 maart vieren de eigenaresse Nicole Ros en haar team dit op feestelijke wijze met 3 Dolle Dagen vol acties en aanbiedingen.

Het enthousiaste team van Ruiter & Dier Zeeman

Overname, naamswijziging en metamorfose

Moeder Guda Ros-Zeeman is 10 jaar geleden lange tijd (25 jaar) zelf eigenaresse van de dierenwinkel in Winkel geweest. Daarna heeft ze de winkel onderverhuurd aan Faunaland De Koningsvis, een ondernemer in Den Helder, die het filiaal in Winkel voor zijn rekening heeft genomen. Vanaf 1 januari 2017 heeft Nicole Ros het stokje weer overgenomen. De afgelopen twee maanden is hard gewerkt aan een volledige metamorfose van de winkel. Tijdens de feestelijke opening wordt de naamswijziging van Faunaland Zeeman naar Ruiter & Dier Zeeman gevierd én zal de geheel verbouwde winkel in volle glorie te bewonderen zijn.

Ruiter & Dier Zeeman winkel

In de moderne, nieuwe winkel van ruim 800 m2 is een uitgebreid assortiment voor hond, kat, konijn, knaagdier, aquarium en pluimvee te vinden. Ook beschikt de winkel over een grote ruitersportafdeling waar liefhebbers van de paardensport hun hart kunnen ophalen. Eigenaresse Nicole Ros is zelf op hoog niveau actief in de paardensport en zal vanuit haar ervaring een aantrekkelijk en eigentijds assortiment samenstellen. Ook zal zij klanten samen met haar team van het beste advies voorzien.

Ruiter & Dier Zeeman winkelassortiment

Rad van Fortuin

Tijdens de 3 Dolle Dagen kunnen klanten bij Ruiter & Dier Zeeman terecht voor spectaculaire openingsaanbiedingen. Daarnaast staat het Rad van Fortuin garant voor leuke prijzen en er wordt een loterij georganiseerd. Klanten maken kans op mooie prijzen, waaronder een hondenmand- of kussen, konijnenbuitenverblijf, krabpaal, Anky wedstrijdset, rijbroek en nog veel meer.

Ruitersportafdeling Ruiter & Dier Zeeman

Nominatie Horses Ruitersportwinkel van het jaar

Ruiter & Dier Zeeman is genomineerd voor Horses Ruitersportwinkel van het Jaar in de rubriek Start-ups. Stemmen kan nog. Ga daarvoor naar de website en breng je stem uit. Ruiter Dier & Zeeman verloot onder de stemmers mooie rijlaarzen. Op de Facebookpagina van Ruiter & Dier Zeeman is meer te lezen over de actie.