24 november 2022 | Dossier: Evenementen,

Save the date: Dibevo-Vakbeurs op 8 en 9 oktober 2023

In oktober vroegen we onze leden naar hun voorkeur voor de beursdagen en openingstijden van toekomstige Dibevo-Vakbeurzen. De uitkomst van die enquête is net zo wisselvallig als het weer. De grootste gemene deler is dat vrijwel alle stemmers de zondag en maandag prima beursdagen vinden. Maar dan de openingstijden: de een vindt 17.00 uur een mooie eindtijd, de ander ziet een eindtijd van 21.00 uur als een mooie optie.

Dibevo-Vakbeurs 2023

Om tot een besluit te komen, hebben we gekeken naar de grootste overlap tussen alle wensen. Daaruit rollen de volgende openingsdagen en -tijden voor de Dibevo-Vakbeurs 2023.

Zondag 8 oktober9.00 – 18.00 uur
Maandag 9 oktober9.00 – 18.00 uur

Dus twee dagen met dezelfde openingstijden: lekker overzichtelijk. Zet deze data vast in je agenda!

Verkoop standruimte vanaf 1 februari

Op verzoek van veel leveranciers beginnen we veel vroeger dan andere jaren met de verkoop van standruimte. Reken erop dat we vanaf 1 februari opengaan. We begrijpen dat menig leverancier staat te springen om zich aan te melden als exposant, maar dit kan echt niet eerder dan 1 februari. De inschrijving gaat op volgorde van aanmelding en op basis van een plattegrond die er nu nog niet is.

Nog even geduld dus! We houden je op de hoogte. Sla vooral geen Dibevo-update over, want dat is de plek waar we de definitieve openstelling bekend maken.