13 januari 2015 | Dossier:

Slimme oplossing: dsz Kleverpark verhuurt extra ruimte als trimsalon

Dierenspeciaalzaak Kleverpark biedt ruimte aan klanten voor de vachtverzorgin van hun huisdierEen ruimte leeg laten staan, is natuurlijk zonde. Daar heeft Amanda Beck van Dierenspeciaalzaak Kleverpark een slimme oplossing voor bedacht.

Amanda Beck: “Wij bieden de eigenaren van honden en katten de gelegenheid om bij ons tegen een geringe vergoeding een trimruimte voor bepaalde tijd te huren. In deze ruimte is een trimtafel aanwezig en er zijn ook diverse scharen, kammen, verzorgingsproducten en een tondeuse beschikbaar.”

“Oorspronkelijk is onze dierenarts gevestigd in deze ruimte, maar vanwege een studie in Schotland is zij afwezig en staat de ruimte leeg. Naar aanleiding van vragen van klanten over het trimmen en kammen van huisdieren, dachten we om deze ruimte ook hiervoor te gaan gebruiken. Onze klanten waren op zoek naar een plek waar ze de vacht van hun huisdier kunnen verzorgen, omdat ze vaak thuis de ruimte niet hebben, advies nodig hebben bij het kammen en trimmen, de aanschaf van scharen en kammen te duur vinden of dat ze fysiek de vachtverzorging van hun huisdier niet aan kunnen. In deze ruimte kan de klant geheel zelfstandig zijn dier verzorgen of wij helpen de klant hierbij”, aldus Beck.

Als er een nieuwe dierenarts aan de slag gaat, blijft deze extra service bestaan voor de klanten van Dierenspeciaalzaak Kleverpark.