06 mei 2015 | Dossier:

Thema Week van het Huisdier: ‘Wat is je huisdier je waard?’

Week van het Huisdier 2015

Van 16 t/m 24 mei organiseert het LICG weer een splinternieuwe Week van het Huisdier. Dit keer is het thema ‘Wat is je huisdier je waard?’. Want wat is eigenlijk de waarde van een huisdier, en wat voor afwegingen maken mensen bij het beantwoorden van die vraag?

Acties tijdens de Week van het Huisdier

Zoals altijd organiseren veel dierenspeciaalzaken, dierenartsenpraktijken, pensions en asielen speciale acties rondom de Week van het Huisdier. Ben je ook van plan om een actie te houden? Meld dat dan vooral aan op de professionals-website van het LICG. Jouw activiteit krijgt dan een vermelding op de website van de Week van het Huisdier en dat levert weer extra aandacht op voor je bedrijf.

Nog geen inspiratie? Op de professionals-site vind je ook allerlei suggesties voor leuke activiteiten. Je kunt het voorbeeldpersbericht gebruiken om je activiteiten bij de regionale en lokale pers onder de aandacht te brengen.

Doe mee met de Week van het Huisdier foto- en video-actie!

De Week van het Huisdier start dit jaar op een bijzondere manier. Het LICG nodigt mensen namelijk uit om hun meest waardevolle moment met hun huisdier via internet en social media te delen.

Mensen die een prachtige, ontroerende of grappige foto of film hebben van hun huisdier, kunnen deze uploaden op de speciale actiepagina. Het LICG hoopt op veel mooie inzendingen die mensen aan zal zetten na te denken over hoeveel een huisdier hen eigenlijk waard is.

Als dierenprofessional kun je direct aanhaken bij deze actie door een van de actiebanners op je website te plaatsen. Vergeet daarbij niet het adres van de actiepagina aan de banner te linken!