11 september 2014 | Dossier:

Themamiddag ‘Haal meer uit je webwinkel’

Themamiddag webshop

Heb je een webwinkel en kun je wel een duwtje in de rug gebruiken? Dibevo en PostNL organiseren op 27 oktober een gratis themamiddag die ondernemers handvatten geeft om meer uit hun webwinkel te halen.

Betere logistiek, meer traffic, trends in e-commerce

84% van alle webwinkeliers is niet tevreden over de logistiek rondom de winkel. Een goed logistiek proces zorgt voor een efficiëntere orderafhandeling en stelt je in staat om je klant beter op de hoogte te houden van het bestelproces. Tijdens de themamiddag vertellen we hoe je het logistieke proces rondom je webwinkel efficiënter kunt inrichten. Daarnaast krijg je uitleg en tips hoe je de logistieke informatie beter kunt presenteren aan je klanten.

Een andere – logische – wens van webwinkeliers is meer traffic genereren. Daarvoor is het zaak dat je je winkel optimaliseert voor Google, maar ook dat je je bestaande klanten beter leert kennen zodat je ze beter en gerichter kunt bedienen. In de themamiddag gaan we dieper in op de trends in e-commerce en krijg je tips die je meteen in de praktijk kunt brengen.

Voor wie?

Webwinkeliers:
• die ervaring hebben met e-commerce;
• die meer willen weten over logistieke opties en mogelijkheden;
• die de volgende stap in e-commerce willen maken.

Locatie en tijd

De training vindt plaats op maandag 27 oktober 2014 in Van der Valk Hotel Leusden en duurt van 13.00 tot 17.00 uur.