28 augustus 2023 | Dossier: Evenementen,

Ticketverkoop Dibevo-Vakbeurs 2023 van start

Het is nog volop zomer (althans, we hopen nog op een mooi staartje), maar ondertussen zijn de voorbereidingen voor de 78ste Dibevo-Vakbeurs in volle gang en is de ticketverkoop gestart. Dibevo-leden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen voor 2 gratis toegangskaarten.

Dibevo-Vakbeurs

Natuurlijk weet je dat de Dibevo-Vakbeurs dé plek is om bijzondere producten te spotten, mooie beursaanbiedingen te scoren en bij te praten met collega’s en leveranciers, maar dit jaar waait er ook een frisse wind over de vakbeurs. Ruim een kwart van de exposanten stond niet eerder op de beurs, op zich al een goede reden om af te reizen naar de beurslocatie, de Broodfabriek in Rijswijk.

Dagtickets inclusief eten en drinken

Een dagticket kost €27,50 en is te koop via dibevovakbeurs.nl. Dibevo-leden kunnen met de link in de speciale uitnodigingsmail 2 gratis toegangskaarten registreren en extra tickets bijboeken voor de ledenprijs van €17,50. In je ticket zit alle eten en drinken gedurende de hele dag inbegrepen. Zeg nou zelf: waar maak je dat nog mee in deze tijd?

Geen mail ontvangen?

De uitnodigingsmail voor de ledentickets is verstuurd naar de persoon die bij ons als ‘hoofdcontactpersoon’ te boek staat. Mocht nou niemand in je organisatie die mail hebben ontvangen, laat ons dat dan even weten op het e-maildres registratie@dibevo.nl.