4 maart 2019 | Dossier: Ledennieuws,

[vacature] Via Natura zoekt enthousiaste collega

Via Natura Vacature

A D V E R T E N T I E
Via Natura is per direct op zoek naar:

MEDEWERKER DIERENSPECIAALZAAK M/V - Parttime 25 uur
Standplaats Beekbergen


Via Natura award winnaarVia Natura blijft zo dicht mogelijk bij de natuur. Wij bieden het grootste assortiment natuurlijke voeding voor hond en kat. Zonder toevoegingen, dus geen onnatuurlijke conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen. Onze service en expertise maken ons uniek, wij hebben uitgebreide vakkennis van natuurlijke voeding en natuurlijke diergeneeswijzen. Via Natura heeft alles in huis voor de complete verzorging van hond en kat. Van mand, tot voerbak, tot speelgoed. Via Natura is ook een natuurlijke dierdrogist, voor de meeste kwalen hebben wij een natuurlijke oplossing. Momenteel zijn we een volledige lijn konijn- en knaagdiervoeding en toebehoren aan het opzetten volgens de filosofie van Via Natura.

Functieomschrijving:

Via Natura is een dynamisch en hard groeiend bedrijf. Wij zoeken een enthousiaste collega die ons komt ondersteunen in magazijn en winkelwerkzaamheden. Je ondersteunt het team van voedingsdeskundigen en bent verantwoordelijk voor de verwerking van de inkomende en uitgaande orders zowel in de winkel als online. We zoeken iemand die ziet wat er moet gebeuren en hier op in kan springen.

Het betreft een tijdelijke functie voor 25 uur met mogelijkheden deze uit te bouwen naar een vast contract en mogelijk fulltime in de loop van de tijd.

Je taken zullen zijn: overzicht houden en verwerken van binnenkomende leveringen en uitgaande (webwinkel)bestellingen, schoonmaak van de winkel, verkoop van producten en kassa afhandelingen.

Jouw profiel:

  • klantvriendelijk en servicegericht: jij bent bereid om net dat stapje meer te doen voor zowel de klant als hun dier(en).
  • flexibiliteit: je bent beschikbaar als we je nodig hebben, zelfs als dit betekent dat je ook weken fulltime werkt.
  • accuraat en overzicht: je houdt overzicht over de inkomende goederen en bestellingen van de (web)winkel. Je werkt netjes en correct en houdt het magazijn op orde.
  • stressbestendig: je kunt lekker doorwerken, ook als het druk is en er veel om je heen gebeurt.
  • leergierig: je bent bereid scholing te volgen buiten je werk om en hebt interesse in natuurlijke oplossingen.
  • je hebt een diergerelateerde opleiding gevolgd, minimaal niveau MBO-4 en ervaring in het werken in een dierenspeciaalzaak.
  • je hebt een opleiding of cursus gedaan in een voedingsspecialisatie voor hond, kat of knaagdier? Dan heb jij een streepje voor in de sollicitatie ronde.
  • je bent een doorzetter en wil net als je collega’s Via Natura uitdragen en laten groeien.

Wij bieden:

Een leuke baan in een gezellig en enthousiast team. De functie is in eerste instantie tijdelijk, maar met uitzicht op een vast contract. Interne en externe opleiding op het gebied van natuurlijke voeding en supplementen waarbij je intensief gecoacht wordt. Ruimte en werkplek om je te ontplooien op ons vakgebied en je kennis uit te breiden.
Een goed passend salaris conform CAO.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je motivatie en CV + foto voor 10 maart naar roos@via-natura.nl