28 september 2021 | Dossier: Evenementen, Advertorial,

Totaalleverancier Van Ree komt met belangrijke productintroducties

A D V E R T E N T I E
Totaalleverancier voor dierspeciaalzaken Van Ree is al sinds de oprichting in 1875 gevestigd in Amsterdam. Ondanks de hoge leeftijd blijft Van Ree jong, vernieuwend en vooral groots in dierbenodigdheden. 

Van Ree

Van Ree beschikt over een grote Cash & Carry met ruime openingstijden en een webshop die 24/7 geopend is. Daarnaast zijn er verschillende exclusieve merken te vinden, zoals Nobby. Ook deelt onze eigen Trendwatcher Ron samen met Duitse Dog Luna de laatste trends en de nieuwste producten actief op YouTube. 

Op de beurs presenteert Van Ree niet alleen de klassiekers, maar ook een aantal noviteiten, waaronder NatuPet en DoggyRade/KittyRade. NatuPet heeft CBD-supplementen die onderliggende problemen zoals angst, pijn en stress kunnen verhelpen. Doggy-/KittyRade biedt verfrissende caloriearme hydratatiedranken voor hond en kat aan. 

Bestel op de beursstand direct een gratis winkeldisplay inclusief producten van DoggyRade. Bezoek ons op stand 23 & 24 voor professioneel advies, uitleg en om eventuele vragen te beantwoorden.