04 oktober 2017 | Dossier: Evenementen

Last-minute verkeers-, parkeer- en ov-informatie rondom de Dibevo-Vakbeurs

Check deze pagina voor actuele verkeers- en parkeerinformatie rondom de Dibevo-Vakbeurs.

Om te beginnen: zeg tegen je navigatie dat hij je naar De Broodfabriek stuurt: Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk. Plan je reis naar De Broodfabriek (Google Maps).

A4 tussen Amsterdam en Den Haag op zondag afgesloten

Als organisatie hoop je dat dat het niet gebeurt, maar op de vakbeurszondag is het toch raak. Op die dag is de A4 tussen Amsterdam en Den Haag afgesloten i.v.m. onderhoudswerkzaamheden aan o.a. de asfaltlaag. Je wordt omgeleid via Utrecht en via A44 en N207. Check de website van Rijkswaterstaat voor de beste omreisroute.

Parkeren

Op zondag 8 oktober is er veel openbare parkeerruimte beschikbaar in de directe omgeving van de Broodfabriek. Daarnaast kun je parkeren op parkeerplaats P2 naast de Broodfabriek of in de schuin tegenover gelegen parkeergarage (50 meter lopen).

Op maandag 9 oktober is parkeren op de openbare weg een minder handige optie. Je kunt het best parkeren op parkeerplaats P2 naast de Broodfabriek of in de schuin tegenover gelegen parkeergarage.

Parkeren in de parkeergarage (Van Gijnstraat-Verrijn Stuartlaan; 50 meter van de Broodfabriek) is gratis voor vakbeursbezoekers. Uitrijkaarten zijn niet nodig. Er staat een parkeerwachter.

OV-reisinformatie

Check voor vertrek de actuele situatie op het spoor.
Plan hieronder je reis met openbaar vervoer.

Plan mijn reis

Looproute vanaf Station Rijswijk
Vanaf NS station Rijswijk loop je in 7 minuten naar de Broodfabriek. Stap uit op station Rijswijk en neem de uitgang richting de stationshal die uitkomt op de Sir Winston Churchilllaan. Ga rechtsaf en loop de Lange Kleiweg op. Ga linksaf de Visseringlaan in en bij de stoplichten rechts de Volmerlaan op. De hoofdingang bevindt zich na 100 meter lopen aan je rechterhand. Bekijk de route in Google maps

Bus/Tram: halte direct voor de hoofdentree
Buslijn 30: Halte Volmerlaan (Naaldwijk – Zoetermeer)
Buslijn 50: Halte Volmerlaan (Den Haag – Zoetermeer)
Buslijn 51: Halte Volmerlaan (Den Haag – Delft)
Tramlijn 17: Halte Volmerlaan/Visseringlaan (Statenkwartier – Wateringse Veld)