29 januari 2014

Vertegenwoordigersmiddag over de commerciële winkelvloer

Vertegenwoordigersmiddag Kooplust

Hoe help je als leverancier je klanten meer omzet te behalen, zelfs in deze uitdagende tijd? En hoe zorg je ervoor dat je producten beter verkopen in een winkel? Dat is de insteek van de speciale vertegenwoordigersmiddag die Dibevo organiseert.

In deze inspiratiesessie voor vertegenwoordigers gaan we het hebben over ‘de commerciële winkelvloer.’ Je leert meer over bewust en onbewust koopgedrag en krijgt zowel tips die je kunt gebruiken om je klanten (de winkeliers) beter te helpen, als aanbevelingen hoe je zelf een commerciëler assortiment creëert.

Aan bod komen onder andere de 5 cruciale verkooplocaties van een winkel, het juiste promotiemateriaal en 8 belangrijke factoren die het koopgedrag van consumenten beïnvloeden. Kortom, een middag die je zeker niet mag missen!

Kooplust

Marian BekkersJe cursusleider van deze middag is Marian Bekkers van Kooplust Retail Inspiratie & Advies. Kooplust schrijft en adviseert over hoe een winkel klanten kan prikkelen om (meer) te kopen. Naast Kooplust schrijft Bekkers columns voor onder andere RetailActueel, RetailDenkers en Retail2020. Sinds januari 2014 verzorgt ze ook een gastblog op de website van Dibevo.

Voor wie?

Vertegenwoordigers die werkzaam zijn bij een fabrikant, groothandel of importeur in de gezelschapsdierenbranche.

Praktische informatie

Datum vrijdag 9 mei
Tijd 13.30 – 16.30 uur
Locatie Van der Valk Hotel Houten-Utrecht.

Update: Op dit moment is de vertegenwoordigersmiddag geheel volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.