11 april 2011 | Dossier:

Week van het Huisdier 2011: feit of fabel?

Het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren (LICG) combineert de Week van het Huisdier met de voorjaarscampagne 'feit of fabel'. Met prikkelende stellingen daagt het LICG iedereen uit om aan te geven of een bepaalde stelling een feit of fabel is. Kunt ú de fabels van de feiten onderscheiden? De Week van het Huisdier vindt plaats van 14 tot en met 22 mei 2011.

Doet u ook mee?

Dierenspeciaalzaken, dierenartspraktijken, kinderboerderijen, dierenpensions en asiels ontvangen 50 puzzelposters om uit te delen aan klanten en relaties. Op de puzzelposter staan puzzels voor het hele gezin, interessante weetjes én utdagende fabels en feiten over huisdieren. Een leuk weggevertje! Heeft u de puzzelposter niet ontvangen of wilt u extra puzzelposters bestellen? Dit kan via het professionals-deel van de website van het LICG (registratie vereist).

Acties tijdens de Week van het Huisdier

Organiseert u een bijzondere activiteit tijdens de Week van het Huisdier? Geef dit dan door aan het LICG. Deze activiteiten zullen per regio op de speciale website van de Week van het Huisdier bekend worden gemaakt. Uw klanten en relaties kunnen u gemakkelijk opzoeken en bekijken wat er te beleven valt bij hen in de buurt.