30 augustus 2011 | Dossier:

Weet u wat uw risico’s zijn?

Grietje Bekker van Dibevo Risk en Danny Vermeulen van Dobey Utrecht

Alle ondernemers die in de maand juni of juli een Risicoscan hebben aangevraagd maakten kans op een gratis brandblusser. De gratis brandblusser is gewonnen door Danny Vermeulen van Dobey Utrecht.

Afgelopen week is Grietje Bekker, de adviseur van Dibevo Risk bij hem langs geweest om de Risicoscan uit te voeren en de brandblusser te overhandigen. Vermeulen reageerde: “Ik had een Risicoscan aangevraagd omdat ik wilde weten of ik goed verzekerd ben. Ik was verbaasd dat ik daarmee een brandblusser had gewonnen!”

Vangnet

De adviseur van Dibevo Risk heeft de winkel doorgelicht en alle risico’s in kaart gebracht. Vermeulen heeft zelf een achtergrond in verzekeringen en bleek zijn risico’s goed te hebben afgedicht. Toch was hij blij met de bevestiging dat hij niets over het hoofd had gezien. 

Vermeulen adviseert andere ondernemers om ook een Risicoscan aan te vragen. “Als ondernemer heb je altijd te maken met risico’s. Het is erg belangrijk dat je een vangnet hebt voor als er iets fout gaat”. Op de vraag hoe hij het gesprek vond, reageerde hij: “Ik vond het een heel prettig gesprek. De adviseur wist waar ze het over had en was niet opdringerig!”

Wilt u ook een gratis Risicoscan?