13 februari 2017 | Dossier: Ledennieuws

WellPet neemt Nederlandse WHIMZEES over

Het Amerikaanse familiebedrijf WellPet heeft WHIMZEES overgenomen, een Nederlandse producent van natuurlijke dental chews voor honden. WHIMZEES werkt al sinds 2013 aan de ontwikkeling van gepatenteerde dental chews met natuurlijke, gezonde ingrediënten die gezondheid van tanden en tandvlees bevorderen.

WellPet neemt Nederlandse producent WHIMZEES over

“Natuurlijke dental chews zijn tegenwoordig een groot en snel groeiend segment van de traktatiemarkt en WHIMZEES is een bewezen leider op dit gebied”, aldus WellPet Chief Executive Officer, Camelle Kent. “Maar wat nog belangrijker is, is dat we dezelfde visie en cultuur delen en streven naar de beste, gezondste en leukste producten voor honden die op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier worden geproduceerd.”

WHIMZEES blijft gevestigd in Nederland. Het bedrijf behoudt het patent voor ontwerpen voor verschillende vormen, waaronder een egel, hondenbot, krokodil en gekruiste botten, die allemaal ondersteuning bieden voor de gezondheid van tanden en tandvlees. De WHIMZEES dental chews worden geproduceerd door Paragon Pet Products in Veendam.