12 februari 2016 | Dossier: Ledenvoordeel

Profiteer van de lage energieprijzen: besparing gegarandeerd

Energieprijzen zijn gedaald

De elektriciteits- en gasprijzen zijn de laatste tijd enorm gedaald. In het afgelopen halfjaar zelfs met 30%. Maar wat zegt dit nu eigenlijk? Betekent dit dat het tarief van je energierekening omlaag kan? En zo ja, met welk bedrag?

Besparing gegarandeerd

De in- en verkoop van energie is vergelijkbaar met de aandelenmarkt. De tarieven voor het jaar 2017 blijken erg gunstig uit te pakken. De daling van de elektriciteits- en gasprijzen zijn onder andere het gevolg van de sterk gedaalde olieprijs, de afkoelende economie in China, de vondst van schalieolie in Amerika en de sterk afnemende vraag naar kolen. De energieprijzen voor 2017 liggen zelfs op het laagste niveau sinds 2001. De laagste tarieven voor 2017 waren onlangs 3,2 cent/kWh (piektarief) en 2,2 cent/kWh (daltarief) voor elektriciteit en 13 cent/m³ (grootverbruik) en 17 cent/m³ (kleinverbruik) voor gas. Vergelijk deze prijzen eens met je huidige energieprijzen. Hier kun je direct op besparen.

No cure, no pay

Hoe kom je er nu snel achter of je minder kunt betalen voor je energierekening? Dat is een lastige klus waar je echt energie-experts voor nodig hebt. Reden genoeg voor Dibevo om een gerenommeerde expert in de arm te nemen. Die expert is CLD Energie Management. CLD kan vrijblijvend je energiefactuur nakijken en natrekken of er besparingen mogelijk zijn. Binnen een aantal dagen ontvang je de uitslag van de factuurcontrole en een berekening van het kostenvoordeel als je overstapt op een energieabonnement van CLD. En nee, je zit hier geen jaren aan vast.

Levert het niets op of heb je geen trek in de overstap, dan ben je tot niets verplicht en blijf je gewoon bij je huidige energieleverancier. Ofwel: no cure, no pay.

Laat je voordeel berekenen

Benieuwd naar het energievoordeel van je bedrijf? En ben je lid van Dibevo? Meld je dan aan voor de vrijblijvende factuurcontrole door een e-mail te sturen aan Karin Bosman.