20 september 2017 | Dossier: Evenementen, Promotie,

Voilà: de eerste Dibevo-vlog!

Vloggen is een fenomeen dat steeds populairder wordt. Niet alleen jongeren storten zich erop, ook bedrijven beginnen de meerwaarde van videoblogs te zien. En zullen we je eens wat vertellen? Ook Dibevo is aan het vloggen geslagen. Deze week publiceerde Dibevo’s Karin Bosman de eerste Dibevo-vlog op Facebook. Heb je geen Facebook? Dan kun je de vlog ook bekijken op Youtube.

Vloggen? Waarom zou ik?

Wat is een vlog nu eigenlijk, waarom zou je eraan beginnen en wat gaat het je bedrijf nou eigenlijk opleveren? In het volgende nummer van het Dibevo-Vakblad geven we je 5 redenen waarom vloggen direct in je voordeel is.

Vloggen? Ik? Artikel uit Dibevo-Vakblad nummer 5 - 2017

Vlog-starterspakket

Op 8 en 9 oktober verloot Dibevo een vlog-starterspakket onder de bezoekers die hun stem hebben uitgebracht op wat zij het beste product vinden in de Noviteitengalerij op de Dibevo-Vakbeurs. Het pakket bestaat uit een vlogcamera met kantelbaar scherm, een tafelstatief, geheugenkaart, extra batterij en het boek Ontdek vloggen! Kortom: met deze set heb je geen excuus om niet met vloggen te starten!

Win een vlogpakket op de Dibevo-Vakbeurs

Heb je nog geen tickets voor de Dibevo-Vakbeurs? In de voorverkoop zijn tickets een stuk goedkoper, dus bestel vandaag nog je toegangskaarten op bezoekers.dibevo.nl.

Tickets bestellen   Bezoekersinfo over de vakbeurs