9 februari 2015

Workshop ‘Meer succes met je social media-marketing’

Social media-workshop - voor iedereen die meer klanten wil trekken via social media

Facebook, Twitter.. Je bent er mee gestart. Want je weet dat het een goede manier is om in contact te blijven met klanten. Maar je vraagt je ondertussen wel af hoe je die social media-kanalen op een meer succesvolle manier inzet… Hoe krijg je meer volgers? En nog belangrijker: hoe zet je die volgers om in bezoekers of klanten?

Succesvolle klantentrekkers

Er is veel meer mogelijk met je social media-kanalen dan je denkt. Alleen het promoten van je producten is zonde van alle andere kansen die deze kanalen te bieden hebben. Tijdens de workshop ‘Meer succes met je social media-marketing’ ontvang je een vrachtlading aan inspiratie van de mogelijkheden die veelbedrijven laten liggen. En niet onbelangrijk: je krijgt meteen hulp in het maken van een stap-voor-stap planning die van je social media-kanalen succesvolle klantentrekkers maken.

De workshop

Tijdens deze 3,5 uur durende workshop leer je het volgende:

  • 5 manieren om meer volgers te krijgen via social media.
  • Hoe je interessante content creëert voor je social media kanalen. Met andere woorden: content die voor meer interactie met je volgers zorgt.
  • De nummer-1-manier om van je volgers bezoekers of klanten te maken.
  • Hoe je, ondanks de weinige tijd die je hebt, je social media kanalen bijhoudt en laat groeien.

Aan het einde van de workshop maak je een actieplan voor je social media-kanalen voor de komende maanden.

Kooplust

Marian BekkersJe cursusleider in deze workshop is Marian Bekkers van Kooplust Retail Inspiratie & Advies. Bekkers schrijft en adviseert over hoe bedrijven hun klanten kunnen prikkelen om (meer) te kopen. Sinds januari 2014 verzorgt ze ook een gastblog op de website van Dibevo.

Voor wie?

Eigenaren van dierenspeciaalzaken, dierenpensions, trimsalons, hondenuitlaatservices en tuincentra met dierenafdeling (max. één deelnemer per onderneming).

Datum en locatie

Maandag 16 maart in Van der Valk Hotel Apeldoorn (de Cantharel)

Programma

13.00 uur Ontvangst met koffie & thee
13.30 uur Start workshop
17.00 uur Afsluiting

Wil je jouw social media kanalen op een succesvollere manier inzetten? Reserveer dan meteen je plekje voor de workshop ‘Meer succes met je Social Media Marketing’.