1 september 2022

Dibevo University: een dag vol infotainment en vakinhoudelijke lezingen

Bruisend infotainment, steengoede vakinhoudelijke lezingen en een gezellig netwerkplein met hapjes en drankjes, dat zijn de ingrediënten van Dibevo University, hét kennisevent voor iedereen in Nederland en Vlaanderen die professioneel werkzaam is in de huisdierenbranche. Kennis = saai? Niks daarvan, het wordt een energieke dag vol humor die zowel eigenaren als medewerkers een BOOST geeft. Een BOOST voor ondernemerschap, en dier-, klant- en mensenkennis in het algemeen. Dibevo University vindt plaats op 9 oktober 2022 in het Hart van Holland in Nijkerk.

Dibevo University

Dibevo University 2022 heeft een mooi gevarieerd programma. Het event start met twee ‘verwarrend eenvoudige’ infotainmentlezingen waarvan de grootste zuurpruim nog gaat lachen en sluit af met een weergaloze spreker die nog even geheim wordt gehouden. Tussendoor is er een volledig verzorgde lunch die is inbegrepen in de ticketprijs. In de middag zijn twee reeksen parallelsessies gepland: drie die specifiek over dieren gaan, en drie over ondernemen. 

Infotainmentlezingen 

  • Wat wil je klant nou écht? Nou dit! (Jan van Setten) 
  • Werk aan je bedrijf: van leuker naar beter! (Feike Cats) 
  • Mystery keynotespeaker (wordt onthuld op 19 september) 

Parallelsessies 

  • Katten en huisvesting: geen kat in het bakkie voor je klant (Maggie Ruitenberg) 
  • Vragen van je klant zijn soms een hele kluif (Arvid van Putten) 
  • Reptielen in de winkel: waarom zou je dat doen? (Rogier van Rossem) 
  • Maak werk van je sterke merk (Steffi de Haan) 
  • Geef je omzet een boost met online ondernemen (Sandra Kunz) 
  • Groepshuisvesting in dierenpensions: ja of nee? (Riekske Willems-Dams) 

Het volledige dagprogramma met uitgebreide info over alle lezingen is te vinden op de website dibevo-university.nl

Gedurende de hele dag kunnen bezoekers gratis hapjes en drankjes afhalen bij de cateringpunten. Ideale smaakmakers om even met collega’s of leveranciers bij te praten op het gezellige netwerkplein. 

Focus op kennis 

Dibevo University 2022 ziet er iets anders uit dan de vorige editie uit 2018. Vanaf nu focust het event zich volledig op lezingen en presentaties. Er zijn dus geen stands met producten. De brancheorganisatie heeft meerdere keren geëxperimenteerd met hybride evenementen (zowel kennisoverdracht als productpresentaties), maar dat is bij Dibevo-events nooit een ideale combinatie gebleken. 

Vanaf dit jaar wil Dibevo meer duidelijkheid scheppen in de tweedeling zoals die ooit is bedacht: in de oneven jaren de Dibevo-Vakbeurs (productpresentaties), en in de even jaren Dibevo University (kennisoverdracht). Zodat bezoekers beter weten wat ze kunnen verwachten. 

Early bird tickets 

Tot en met 18 september zijn tickets te koop met Early bird-korting. Voor Dibevo-leden komt daar nog eens de lidmaatschapskorting bovenop. Leden kunnen ook profiteren van de aantrekkelijke staffelkorting voor meerdere tickets. Kijk op dibevo-university.nl/tickets voor een overzicht van alle prijzen. 

Dibevo-leden ontvangen begin september een persoonlijke uitnodiging om een ledenticket te boeken via het bij Dibevo bekende e-mailadres. 

Extra bonus t.w.v. 49 euro

Iedereen die zich aanmeldt voor Dibevo University ontvangt gratis de online cursus ‘Basis EHBO voor hond en kat’ van Edupet t.w.v. 49 euro. Een nuttige en handige bonus!

Sponsoren 

Een event als Dibevo University kan niet bestaan zonder goedgeefse sponsoren. “Dat juist Edupet hoofdsponsor is geworden, is natuurlijk geen toeval”, zegt Dibevo-voorzitter Gijs van den Assum. “Edupet zet zich al jaren in voor een groter kennisniveau op de werkvloer, onder andere met de opleiding tot Prins Health Coach. Ook Gebr. De Boon, Farm Food en het Huisdier Kennis Instituut ondersteunen met hun sponsorschap dat kennis de sleutel is voor een toekomstbestendige huisdierenbranche. Ik ben oprecht blij met de extra inhoudelijke kracht die deze ondersteuning oplevert.” 

Openingstijden 

Zondag 9 oktober: 9.00 – 17.00 uur. 

Locatie 

Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk
Nederland 

Ticketprijzen 

Early bird ledenticket (t/m 18 september)€ 39
Ledenticket (vanaf 19 september)€ 49
Niet-leden Early bird-ticket (t/m 18 september)€ 59
Niet-leden-ticket (vanaf 19 september)€ 69

Alle prijzen zijn excl. btw.

Over Dibevo 

Dibevo is de landelijke brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NOOT VOOR DE REDACTIE 

Wij verzoeken u vriendelijk dit bericht op te nemen in uw (vak)blad, krant of website. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janny Freriks, manager projecten, e-mail: university@dibevo.nl.