22 augustus 2019

Dibevo-Vakbeurs 2019 toont de ultieme verleiders

De economie groeit nog steeds, maar elke ondernemer merkt het: in de praktijk kost het meer werk, tijd en ondernemerslust om dezelfde resultaten ‘als vroeger’ te bereiken. Met welke producten kun je klanten van de luie bank naar je zaak krijgen? Welke producten zijn de ‘winners’ van de winkelvloer? Wat zijn de ultieme verleiders om klanten aan je te binden en hoe doe je dat dan? Wil je antwoorden of een visie op deze vragen? Kom dan op 6 of 7 oktober naar de Dibevo-Vakbeurs en leg ze voor bij de exposanten. En nip ondertussen even aan je gratis koffie en eet een gratis broodje.

Dibevo Vakbeurs 2019

In je moerstaal

De Dibevo-Vakbeurs is heerlijk informeel en… Nederlandstalig. Dus geen Franse exposant die je als een inspector Clouseau in onbegrijpelijk Engels een product uitlegt. Op de Dibevo-beurs kun je bijna 100 leveranciers spreken in je moerstaal. Dat praat een stuk gemakkelijker, zeker als het om nieuwe producten gaat.

Sneak preview met drie exposanten

Wat kunnen bezoekers van de beurs verwachten? Het zijn natuurlijk vooral de exposanten zelf die daar antwoord op kunnen geven. Dibevo heeft drie mini-vlog-interviews verloot onder de deelnemende bedrijven. De opnames zijn inmiddels achter de rug en vanaf eind augustus komen de video’s online op dibevo.nl en de beurswebsite dibevovakbeurs.nl. In de video’s geven de exposanten een sneak preview wat bezoekers kunnen verwachten en waarom een beursbezoek een must is voor elke serieuze huisdierenspecialist.

Gratis eten, drinken en parkeren

In tegenstelling tot de vorige editie (2017) is al het eten en drinken op de Dibevo-Vakbeurs helemaal gratis. Om 8.00 uur staat er bovendien een klein ontbijtje (koffie/croissantje) voor bezoekers en exposanten klaar. Ook gratis. Ideaal om eventuele files te vermijden en lekker vroeg aan het beursbezoek te beginnen. Ook parkeren in de nabijgelegen parkeergarage is inbegrepen in de ticketprijs.

7 euro korting bij voorregistratie, gratis toegang voor Dibevo-leden

De toegang tot de Dibevo-Vakbeurs kost 25 euro. Bezoekers die zich vooraf registreren op dibevovakbeurs.nl krijgen 7 euro korting op de ticketprijs en betalen dan nog maar 18 euro. Bedrijven die lid zijn van Dibevo hebben een ledencode ontvangen die goed is voor vier gratis toegangskaarten.

Openingstijden

zondag 6 oktober: 9.00 – 18.00 uur
maandag 7 oktober: 9.00 – 19.00 uur

De Dibevo-Vakbeurs is niet toegankelijk voor kinderen onder de 16 jaar en honden. Assistentie- en blindengeleidehonden zijn natuurlijk wel welkom.

Noviteitengalerij

Ook deze editie van de vakbeurs kent een noviteitengalerij. Hier toont elke exposant zijn beste of meest innovatieve product. De bezoekers bepalen welke exposant de ‘best of show-award’, ofwel de prijs voor het beste en/of meest innovatieve product van de Dibevo-Vakbeurs 2019, krijgt uitgereikt. Iedereen kan ter plekke zijn stem uitbrengen. Elke beursdag verloot Dibevo een airfryer. Handig voor thuis of… voor in de zaak om klanten te verrassen!

Exposeren tegen kostprijs

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor bedrijven die willen exposeren op de beurs. Dibevo-leden hebben daarbij een streepje voor: zij kunnen standruimte tegen kostprijs inkopen. Uitgebreide informatie, een plattegrond en een inschrijfformulier is te vinden op de website dibevovakbeurs.nl

Over Dibevo

Dibevo is de landelijke brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl.
 


NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janny Freriks, manager projecten, e-mail: vakbeurs@dibevo.nl.

Beursfoto’s
Klik op de afbeelding om foto’s te bekijken en te downloaden. Bij elke foto graag vermelden: Foto: Norbert Waalboer.

Dibevo-Vakbeurs

Beeldmerk
Klik op het beeldmerk voor verschillende versies en bestandsformaten van het vakbeursbeeldmerk.

Beeldmerk-Dibevo-Vakbeurs-met-grasparkiet-v2