8 oktober 2014

Kwaliteit & klasse en record aantal bezoekers op Dibevo-Vakbeurs 2014

De Dibevo-Vakbeurs heeft in drie dagen tijd 4.809 bezoekers naar de Evenementenhal in Gorinchem getrokken, een nieuw record. Een opvallend kenmerk van deze beurseditie was dat heel veel producten er uitsprongen qua looks, klasse, stijl en kwaliteit.

Dibevo-Vakbeurs 2014 - Noviteitengalerij

Amersfoort, 8 oktober 2014 – De Dibevo-Vakbeurs heeft in drie dagen tijd 4.809 bezoekers naar de Evenementenhal in Gorinchem getrokken, een nieuw record. Een opvallend kenmerk van deze beurseditie was dat heel veel producten er uitsprongen qua looks, klasse, stijl en kwaliteit. De tijd van ‘back to basics’ lijkt definitief voorbij. De dierbenodigdheden en voeders die kwaliteit combineerden met een eerlijk verhaal, voerden de boventoon.

Tijdens de beursdagen bleek die insteek een goede zet: veel ondernemers die de beurs bezochten, hadden de dag ervoor een uitstekende omzet op Dierendag gedraaid. In combinatie met de voorzichtig aantrekkende economie gaf deze impuls genoeg vertrouwen voor een nieuw elan op de beurs. Dibevo-voorzitter Joost de Jongh: “Ondernemers krijgen weer lef om wat te doen. Natuurlijk, het is nog steeds niet gemakkelijk maar er zit weer een goed gevoel in de markt en daar sloot deze beurs heel goed op aan.”

Lezingen, trimdemonstraties en noviteitengalerij

Bezoekers waren ook zeer te spreken over de activiteiten op de Dibevo-Vakbeurs. Vooral op de beurszondag en -maandag trokken de lezingen vrijwel volle zalen. Bij de trimdemonstraties was het doorlopend druk en de strategische ligging bij de horecapunten maakte het tot een van de gezelligste punten van de beurs.

Meer dan 1.100 bezoekers brachten hun stem uit op ‘het beste product’ van de Noviteitengalerij. Drie van hen ontvingen de dagprijs: een Dibevo-rood nespresso-apparaat. Op dit moment moet nog blijken (de stemmen zijn nog niet geteld) welke exposant de ‘Best of show-award’ krijgt uitgereikt voor het beste of meest innovatieve product van de Dibevo-Vakbeurs 2014. Aan het eind van deze week maakt Dibevo de prijswinnaar bekend.

Over Dibevo

Dibevo is de landelijke brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl


NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janny Freriks, manager projecten, tel. 033 - 450 6112 of e-mail: vakbeurs@dibevo.nl.

Beeldmateriaal bij dit persbericht

Noviteitengalerij Dibevo-Vakbeurs 2014

Impressie Noviteitengalerij
op Dibevo-Vakbeurs 2014

Bij foto vermelden:
Foto: Norbert Waalboer

Aquaristiek op Dibevo-Vakbeurs 2014

Impressie aquaristiek
op Dibevo-Vakbeurs 2014

Bij foto vermelden:
Foto: Norbert Waalboer

Impressie Dibevo-Vakbeurs 2014

Impressie Dibevo-Vakbeurs 2014

Bij foto vermelden:
Foto: Norbert Waalboer

Impressie trimdemonstraties Dibevo-Vakbeurs 2014 Impressie trimdemonstratie
Dibevo-Vakbeurs 2014


Bij foto vermelden:
Foto: Norbert Waalboer

Sfeerimpressie Dibevo-Vakbeurs (fotoserie). Klik op de afbeelding om de presentatie te starten. In het novembernummer van het Dibevo-Vakblad blikken we terug met een uitgebreide productreportage over de Dibevo-Vakbeurs.

Foto-impressie Dibevo-vakbeurs 2014
Alle foto’s zijn © Norbert Waalboer Fotografie.